per pagina
Sorteer op
    1 - 18 van 34 resultaten
  • 1
  • 2

Onze leder collectie kent verschillende kwaliteiten leder. Hieronder geven wij in het kort de belangrijkste verschillen weer:

Plantaardig gelooid rundleder (Perulama): de bovenlaag van de huid. Het voelt stevig aan, is met de hand ingekleurd en is een echt levendig product. Er komen kleurverschillen voor en de natuur laat soms zijn sporen na. Hierdoor is het wel een echt natuurproduct.

Nappa leder: ook de bovenlaag van de huid, echter deze kwaliteit wordt gelooid met chemische middelen waardoor het leer zacht aanvoelt. De kleuring geschiedt in het vat en is daarom door en door.

Splitleder: de onderlaag van de huid. Deze laag wordt voorzien van een coating waardoor het zijn sterkte krijgt. Het is een slijtvaste kwaliteit.

Bonded leder: die is gemaakt van leer restanten, De restanten worden vermalen en vervolgens weer gebonden en verwerkt als leer.

In het algemeen geldt dat leder een natuurproduct is. Er kunnen soms onregelmatigheden, oneffenheden of kleurverschillen in het materiaal voorkomen. Onze lederwaren zijn stijlvolle (kunst)lederen accessoires van top kwaliteit. Verder houden wij ons bij productie aan de strikte wetgevingen met betrekking tot mens, dier en milieu.

 

© 2012 - 2024 Kantooritems.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel