Een 2.000 jaar oude tablet met loden pagina's, die in 2008 werd gevonden in Jordanië. Zie de overeenkomsten met het huidige ADOC ringsysteem. Van alle tijden, maar sinds 1966 onder de merknaam ADOC in België geintroduceerd!

Het Adoc flexibele inbindsysteem heeft vele voordelen vergeleken met een normaal (in)bind systeem. U kunt zelf uw persoonlijke map, schrift of notebook samenstellen met papier inhoud, aangevuld met handige polypropyleen insteekhoezen gescheiden door tabbladen of indexen. Zo creëert u uiteindelijk uw map, schrift of notebook met duizend en één mogelijkheden. Een Adoc map is een ringband en een schrift in één product!

Hoe gebruik je een ADOC schrift, map of notebook?

​Een ADOC map of schrift is eigenlijk een ringband en schrift in één product. Net als bij een ringband kan je namelijk de inhoud eruit halen of verplaatsen zonder het te beschadigen. Hoe haal je de inhoud uit een ADOC map om deze te verplaatsen? Rits of trek het papier of de insteekhoes  rustig van boven naar beneden of van beneden naar boven over de ringetjes. Je zal zien dat dit vrij makkelijk gaat, je kan zelfs een paar velletjes papier tegelijk doen. Nooit het papier eruit scheuren of trekken naar rechts uit de ringetjes, dan beschadig je namelijk het ADOC T-profiel dat in het papier gestanst zit en wat het papier vasthoudt dmv de ringetjes. Het papier weer terugplaatsen op een andere plek doe je eigenlijk precies zo, maar nu rist je het papier rustig over de ringetjes heen en druk je het paper even aan met je vingers zodat het ADOC T-profiel mooi om de ringetjes sluit. Zo kan je dus je map helemaal personaliseren en er ook bijvoorbeeld nog ADOC insteekhoesjes of ADOC tabbladen tussen plaatsen. Hoe cool is dat.

Nog meer ADOC voordelen

​​Een ringband neemt in vergelijking met een ADOC map of schrift/notebook veel ruimte in in je (school)tas of koffer door het metalen mechaniek dat in de rug van de ringband zit. Bij ADOC is de rug veel smaller omdat deze alleen maar uit ringetjes bestaat en hierdoor veel minder ruimte inneemt. Verder kan je de ADOC covers (de voor- en achterkant) en de inhoud 360 graden om de ringetjes heen draaien zodat je de ADOC map of schrift/notebook niet helemaal open hoeft te slaan om te schrijven, dit scheelt veel werkuimte op je bureau. En wil je iets uit je ADOC map of schrift/notebook kopiëren, dan vouw je deze gewoon dubbel over de lengte en kan je de ADOC map. schrift/notebook zo onder het kopieerapparaat plaatsen. 

Adoc kwaliteit

Omdat er alleen gebruik gemaakt wordt van eersteklas materialen is elk Adoc product een toonbeeld van kwaliteit. Dikker papier en dikkere kunststoffen zijn kenmerkende verschillen ten opzichte van de gebruikelijke inbind producten. Een Adoc product gaat heel lang mee, misschien wel levenslang als je er goed mee omgaat en is daarom een duurzaam product.

 

 

© 2012 - 2024 Kantooritems.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel